CNC draaien Den Bosch2019-08-27T09:07:30+00:00

CNC draaien Den Bosch

Op zoek naar een specialist op het gebied van CNC draaien in Den Bosch en omgeving? Dan is Machinefabriek Molendijk de aangewezen specialist. CNC draaien vergt een speciale techniek en daar hebben we jarenlange ervaring in. Bij CNC draaien is namelijk de combinatie van ervaring, spantechniek, goede machines en vakkennis belangrijk. Goed CNC draaien is een vak apart. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en draaien hier hun hand niet voor om.

Eindproduct

Wat is CNC draaien precies? Het is een specialistische verspaningstechniek binnen de metaalbewerking en wordt meestal toegepast bij staal, aluminium, RVS maar ook bij kunststof. Machinefabriek Molendijk maakt gebruik van de meest geavanceerde CNC draaibanken en kan daarom altijd snel en nauwkeurig een product maken. We produceren grote series maar ook voor een enkel product kunt u bij ons terecht. Wij denken ook graag met u mee. Heeft u een idee voor een product, ook al is het nog heel pril, onze afdeling onderzoek en ontwerpen gaat er graag mee aan de slag. Geen uitdaging is te groot. We zijn pas tevreden als we een volwaardig eindproduct kunnen afleveren. We werken niet alleen voor maar ook met de klant.

Kwaliteit

Machinefabriek Molendijk heeft een geavanceerd en modern machinepark. Om de kwaliteit in de gaten te houden, beschikken we bijvoorbeeld over een driedimensionale meetmachine. Deze geavanceerde machine houdt tijdens het productieproces de kwaliteit van uw product nauwlettend in de gaten. Dat kan zelfs op de millimeter nauwkeurig. Zo blijft de kwaliteit van uw product te allen tijde gewaarborgd.

Spoedklus

Naast CNC draaien voor Den Bosch en omgeving kan Machinefabriek Molendijk ook CNC frezen om zo een totaalproduct aan de klant te kunnen leveren. U kunt bij ons ook terecht voor een onverwachte spoedklus. De snelheid waarmee we goed werk afleveren, is een van de belangrijkste troeven. Daarnaast blijven we investeren in een modern machinepark. Zodat we ook in de toekomst aan de complexe vragen van onze klanten en de markt kunnen voldoen. En we investeren natuurlijk ook in vakmensen. Zij zijn namelijk net zo belangrijk als goede machines. Bij Machinefabriek Molendijk werkt een hecht team van specialisten die altijd voor u klaarstaat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van CNC draaien in de omgeving van Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag zien wat we voor machines we allemaal in huis hebben en hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.