CNC draaien Tilburg2019-08-27T09:08:29+00:00

CNC draaien Tilburg

Op zoek naar een specialist op het gebied van CNC draaien in Tilburg en omgeving? Stop dan maar met zoeken want Machinefabriek Molendijk is de aangewezen specialist. Waarom? Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en een geavanceerd machinepark tot de beschikking. CNC draaien vergt namelijk een speciale techniek. Bij CNC draaien is de combinatie van ervaring, spantechniek, goede machines en vakkennis belangrijk. Goed CNC draaien is een vak apart. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en draaien hier hun hand niet voor om.

Eindproduct

CNC draaien is een specialistische verspaningstechniek binnen de metaalbewerking en wordt meestal toegepast bij staal, aluminium, RVS maar ook bij kunststof. Machinefabriek Molendijk maakt gebruik van zeer moderne CNC draaibanken en kan daarom altijd snel en nauwkeurig een product maken. Welke opdracht u ook heeft. We produceren grote series maar ook voor een enkel product kunt u bij ons terecht. Heeft u een idee voor een product, ook al is het nog heel pril, onze afdeling onderzoek en ontwerpen gaat er graag mee aan de slag. Geen uitdaging is te groot voor onze vakmensen. We zijn pas tevreden als we een volwaardig eindproduct kunnen afleveren. We werken niet alleen voor maar ook met de klant. We zijn dan ook specialist in CNC draaien in Tilburg en omgeving.

Kwaliteit

Machinefabriek Molendijk heeft een geavanceerd en modern machinepark. Om de kwaliteit van uw product in de gaten te houden, hebben we een driedimensionale meetmachine. Deze geavanceerde machine houdt tijdens het productieproces de kwaliteit nauwlettend in de gaten. Dat kan zelfs op de millimeter nauwkeurig. We leveren alleen kwalitatief hoogwaardige producten aan onze klanten. Onze klantenkring bestaat uit zowel eenmanszaken als grote multinationals.

Snel en vakkundig

Naast CNC draaien in Tilburg en omgeving kan Machinefabriek Molendijk ook CNC frezen om zo een totaalproduct aan de klant te kunnen leveren. U kunt bij ons ook terecht voor een onverwachte spoedklus. De snelheid waarmee we goed werk afleveren, is een van de belangrijkste troeven. Daarnaast blijven we investeren. In zowel machines als vakmensen. Want het een kan niet zonder het ander. Bij Machinefabriek Molendijk werkt een hecht team van specialisten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van CNC draaien in de omgeving van Tilburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag zien wat voor machines we allemaal in huis hebben en hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.