CNC programmeur2019-08-27T09:14:00+00:00

CNC programmeur

Ben je een geboren programmeur? Dan zijn we opzoek naar jou!

Wij zijn Machinefabriek Molendijk, gespecialiseerd in CNC draaien, CNC frezen en CNC meten. In ons geavanceerde machinefabriek produceren wij ferro en non-ferro halffabricaten.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een:

Ervaren CNC programmeur

Wat ga je doen?

  • In te vullen door Molendijk
  • In te vullen door Molendijk
  • In te vullen door Molendijk

Wat vragen we van je?

  • Minimaal mbo-werkniveau WTB
  • Zelfstandig tekening lezen
  • Programma’s lezen en programmeren
  • Ervaring met nauwkeurige bewerkingen en moeilijke verspaanbare materialen

Over ons

We hebben een up-to-date machinepark, jarenlange ervaring en warme contacten met onze partners. Door deze gouden combinatie kunnen we ideeën van klanten uitwerken tot een product van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben we gespecialiseerde en vooral gemotiveerde medewerkers.

Waarom zijn onze medewerkers zo gemotiveerd? Een medewerker vertelt:

“Bij Machinefabriek Molendijk krijg ik de vrijheid om alles te doen binnen het proces. Ik krijg veel verantwoordelijkheid in het gehele proces van idee tot product. Het werk is afwisselend en ik werk met veel verschillende soorten materialen. Bij Machinefabriek Molendijk is iedereen belangrijk en dat is duidelijk te merken. Dit is mijn vakgebied en het management vertrouwt mij volledig in mijn werkwijze. Automatisering wordt steeds belangrijker in ons vak en binnen Molendijk krijgen we constant de kans om bij te leren en ons te ontwikkelen. Zo zijn we klaar voor een mooie toekomst!”

Wat bieden we je?

We bieden je cao conforme arbeidsvoorwaarden in een klein en effectief team in een dynamische productieomgeving met een informele sfeer.

Enthousiast geworden?

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan een korte motivatie naar j.mulders@mfmolendijk.nl of bel naar Jan Mulders: +31(0)6-53746340. We gaan graag het gesprek met je aan.

Wil je bij ons komen werken?

Neem dan contact met ons op.