Vacature

Ben jij helemaal thuis in de logistieke wereld en pak jij graag van alles aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn Machinefabriek Molendijk, gespecialiseerd in CNC draaien, CNC frezen en CNC meten. In ons geavanceerde machinefabriek produceren wij ferro en non-ferro halffabricaten.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een:

Logistiek Medewerker

Wat ga je doen?
Jouw doel binnen Machinefabriek wordt het zorgen voor een efficiënte distributie en optimale verzorging van inkomende en uitgaande materialen en goederen. Daarin word je o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het efficiënt en doelmatig laten verlopen van het logistieke proces binnen de productie
  • De administratieve verwerking binnen de het logistieke proces
  • Een opgeruimd en overzichtelijk magazijn
  • Het meedenken over hoe we processen in de organisatie kunnen verbeteren

De ideale kandidaat:
Het allerbelangrijkste voor ons is dat je zin hebt om bij ons te komen werken. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te leren. Laat ons daarom vooral weten waarom jij een goede match bent met Machinefabriek Molendijk.

Verder vinden we het belangrijk dat je affiniteit met de branche hebt. We houden van ondernemendheid en enthousiasme, en vinden het prettig als je al enkele jaren ervaring hebt met logistieke systemen. Ook een heftruckcertificaat is een pré.

Daarnaast ben je goed in communiceren. Dat betekent dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal en niet bang bent om de telefoon op te pakken om met klanten en leveranciers te bellen.

Over ons
We hebben een up-to-date machinepark, jarenlange ervaring en warme contacten met onze partners. Door deze gouden combinatie kunnen we ideeën van klanten uitwerken tot een product van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben we een gespecialiseerd en vooral gemotiveerd team van medewerkers.

Waarom zijn onze medewerkers zo gemotiveerd? Een medewerker vertelt:

“Bij Machinefabriek Molendijk krijg ik de vrijheid om alles te doen binnen het proces. Ik krijg veel verantwoordelijkheid in het gehele proces van idee tot product. Het werk is afwisselend en ik werk met veel verschillende soorten materialen. Bij Machinefabriek Molendijk is iedereen belangrijk en dat is duidelijk te merken. Dit is mijn vakgebied en het management vertrouwt mij volledig in mijn werkwijze. Automatisering wordt steeds belangrijker in ons vak en binnen Molendijk krijgen we constant de kans om bij te leren en ons te ontwikkelen. Zo zijn we klaar voor een mooie toekomst!”

Wat bieden we je?
We bieden je een brede en uitdagende functie met ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in een klein en effectief team, in een dynamische productieomgeving met een informele sfeer. Arbeidsvoorwaarden en salaris worden in overleg opgesteld, conform cao.

Solliciteren
Zie jij een match met ons? Stuur dan een korte motivatie naar Ad van der Leest via info@mfmolendijk.nl of vraag naar Ad via: +31(0)416-272731. Wil je graag meer informatie? Neem dan ook zeker even contact met ons op.

Extra informatie
Werkuren per week: 40
Dienstverband: Fulltime
Werkplek: Machinefabriek Molendijk, Noorsestraat 7, Kaatsheuvel
Website: https://www.machinefabriekmolendijk.nl/

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je bij ons komen werken?

Neem dan contact met ons op.