Machinefabriek Tilburg2019-08-27T09:35:43+00:00

Machinefabriek Tilburg

Bent u op zoek naar een machinefabriek in Tilburg en omgeving? Kijk dan niet verder, want bij Machinefabriek Molendijk in Kaatsheuvel bent u zeker aan het goede adres. Ons bedrijf is namelijk een specialist op het gebied van metaalbewerking. Ons machinepark wordt regelmatig aangepast en uitgebreid en voldoet aan de eisen van de moderne tijd. Zo kunnen we altijd aan de complexe vragen van onze klanten en de markt voldoen. We hebben jarenlange ervaring en met ons geavanceerd machinepark zijn we in staat om opdrachten snel en goed te verwerken. U kunt bij onze machinefabriek ook voor een spoedklus in Tilburg en omgeving terecht.

Gespecialiseerd

Machinefabriek Molendijk is een modern en dynamisch bedrijf en heeft jarenlange ervaring op het gebied van metaalbewerking. We zijn toeleverancier op het gebied van verspanende werkzaamheden in de ferro en non-ferro industrie. Wij zijn gespecialiseerd in zowel enkelstuks als seriematige producten en door ons vakteam zijn wij in staat de productie te verzorgen vanaf het ontwerp tot en met de finishing touch. Als u een goed idee heeft, kunt u ook altijd bij ons terecht. We denken graag met u mee en werken dan ook niet alleen voor maar ook zeker met de klant.

Vertrouwen

Machinefabriek Molendijk heeft veel vertrouwen in de toekomst. Want de combinatie van jarenlange ervaring en moderne en geavanceerde machines maakt van ons een betrouwbare partner voor al uw werkzaamheden. We werken voor eenmanszaken, midden- en kleinbedrijf maar ook multinationals kunnen bij ons terecht. Snelheid maar ook zeker nauwkeurigheid staan hoog in het vaandel. Het tempo waarin het bedrijf in staat is om klanten van uitstekend vakwerk te voorzien, is één van onze vele troeven.

Vakmensen

De afgelopen jaren heeft Machinefabriek Molendijk flink geïnvesteerd in geavanceerd gereedschap. We hebben modern gereedschap tot onze beschikking. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle mogelijke opdrachten. Voor een moderne machinefabriek in omgeving Tilburg moet u dan ook bij ons zijn. We vinden niet alleen machines belangrijk. Zonder gemotiveerde en deskundige vakmensen zouden we geen uitstekende service kunnen leveren. Onze medewerkers staan dan ook altijd voor u klaar.

Op zoek naar een machinefabriek in de omgeving Tilburg? Neem dan vrijblijvend contact op met Machinefabriek Molendijk in Kaatsheuvel. We laten u dan graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van metaalbewerking en wat we voor u kunnen betekenen. Ook kunnen we u meer vertellen over de machines die we hebben.