Metaalbewerking Breda2019-08-27T09:41:45+00:00

Metaalbewerking Breda

Machinefabriek Molendijk in Kaatsheuvel is een specialist op het gebied van metaalbewerking in Breda en omgeving. Gemotiveerde en deskundige vakmensen en een modern machinepark maken het verschil. We staan dan ook bekend om de perfecte combinatie tussen mens en machine. En de nauwkeurigheid maar ook de snelheid waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Tevreden

Voor metaalbewerking in Breda en omgeving moet u dus bij Machinefabriek Molendijk zijn. Waarom? Wij leveren precisievakwerk en beschikken over een modern machinepark met veel mogelijkheden. De klant staat bij ons altijd centraal. Dat merkt u op verschillende manieren. Zo werken we niet alleen voor maar ook met onze klanten. Met een eigen afdeling onderzoek en ontwerpen ondersteunen we klanten die zelf een goed idee hebben. Onze vakmensen denken mee en zorgen dat het idee uitgevoerd wordt tot een tastbaar product. Bijvoorbeeld een machine of apparaat. Het product is pas af, als de klant honderd procent tevreden is.

Gereedschap

Metaalbewerking is een zeer breed begrip. Machinefabriek Molendijk kan u ook dan op veel verschillende manieren verder helpen. Mede door een modern machinepark. We hebben het modernste verspande gereedschap tot onze beschikking. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle mogelijke opdrachten. We voeren constructiewerk uit en verrichten TIG-, MIG-, of CO2-laswerk. Onze moderne computersoftware toont direct driedimensionale modellen zodat de klant voor en tijdens de ontwikkeling een beeld van het toekomstige resultaat krijgt. Met deze moderne technieken is metaalbewerking bij Machinefabriek Molendijk toekomstbestendig. De afgelopen jaren is er dan ook flink geïnvesteerd in geavanceerd gereedschap.

Specialist

Machinefabriek Molendijk investeert niet alleen in een modern machinepark maar ook in deskundige vakmensen. Het bedrijf is sterk door een optimale samenwerking tussen mens en machine. Onze gemotiveerde vakmensen weten precies hoe ze het beste uit een machine kunnen halen.  Want metaalbewerking is precisievakwerk. We zijn een hecht team dat samenwerkt voor het beste resultaat. Daardoor is Machinefabriek Molendijk een betrouwbare partner op het gebied van metaalbewerking. We hebben het vertrouwen gewonnen van zowel eenmanszaken, middelgrote en grote bedrijven als multinationals.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van metaalbewerking in Breda en omgeving bij Machinefabriek Molendijk in Kaatsheuvel? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze werknemers. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u.