Metaalbewerking Tilburg2019-08-27T09:44:53+00:00

Metaalbewerking Tilburg

Voor metaalbewerking in Tilburg en omgeving is Machinefabriek Molendijk in Kaatsheuvel de aangewezen specialist. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en gemotiveerde en deskundige vakmensen. Ook als u onverwacht een spoedklus heeft, kunt u bij ons terecht. Een van onze vele kenmerken is dat we onze klanten snel en vakkundig kunnen helpen.

Precisievakwerk

Machinefabriek Molendijk is de specialist op het gebied van metaalbewerking in Tilburg en omgeving. Wij leveren namelijk precisievakwerk en beschikken over een modern machinepark met veel mogelijkheden. We vinden het belangrijk om goed naar de klant te luisteren. Dat merkt u op verschillende manieren. We werken niet alleen voor maar ook met onze klanten. Als u een goed idee heeft, kunt u altijd bij ons terecht. Onze afdeling onderzoek en ontwerpen denkt graag met u mee over de ontwikkeling van uw idee. Daarna werken we uw idee uit tot een tastbaar product. Het product is pas af, als u honderd procent tevreden is.

Geavanceerd gereedschap

Metaalbewerking is een zeer breed begrip. Machinefabriek Molendijk kan u dan ook op veel verschillende manieren helpen. Er staat een modern machinepark tot uw beschikking. De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in geavanceerd gereedschap. We hebben modern verspande gereedschap tot onze beschikking. En onze meetapparatuur zorgt voor een perfecte uitvoer van alle mogelijke opdrachten. We voeren constructiewerk uit en verrichten TIG-, MIG-, of CO2-laswerk. Onze moderne computersoftware toont direct driedimensionale modellen zodat de klant voor en tijdens de ontwikkeling een beeld van het toekomstige resultaat krijgt. Met deze moderne technieken kijken we bij Machinefabriek Molendijk met groot vertrouwen naar de toekomst.

Vakmensen

Machinefabriek Molendijk investeert niet alleen in een modern machinepark maar ook in deskundige vakmensen. Het bedrijf is sterk door een optimale samenwerking tussen mens en machine. Het ene kan niet zonder het andere. Onze gemotiveerde vakmensen weten waar ze mee bezig zijn. Want metaalbewerking is vooral precisievakwerk. Machinefabriek Molendijk is een betrouwbare partner op het gebied van metaalbewerking. We hebben het vertrouwen gewonnen van veel verschillende bedrijven.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van metaalbewerking in Tilburg en omgeving bij Machinefabriek Molendijk? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze werknemers. Want bij Machinefabriek Molendijk is de klant koning.