Ons team

Wij zijn trots op ons team! Dankzij onze harde werkers kunnen wij kwalitatief hoogstaand maatwerk afleveren aan onze klanten. Onze medewerkers zijn erg gemotiveerd. Waarom? Dat kunnen ze u het beste zelf vertellen!

Rob

“Bij Machinefabriek Molendijk krijg ik de vrijheid om alles te doen binnen het proces. Ik krijg veel verantwoordelijkheid in het gehele proces van idee tot product. Het werk is afwisselend en ik werk met veel verschillende soorten materialen. Bij Machinefabriek Molendijk is iedereen belangrijk en dat is duidelijk te merken. Dit is mijn vakgebied en het management vertrouwt mij volledig in mijn werkwijze. Automatisering wordt steeds belangrijker in ons vak en binnen Molendijk krijgen we constant de kans om bij te leren en ons te ontwikkelen. Zo zijn we klaar voor een mooie toekomst!”

Peter

“Frezen is voor mij een uitdaging en ik vind het geweldig dat ik me hier kan richten op mijn favoriete onderdeel. Ik mag tijdens het gehele proces meewerken en heb veel variatie in mijn werk, doordat ik met verschillende machines mag werken. Vooral de klik die ik met mensen heb vind ik belangrijk binnen een bedrijf. Bij Machinefabriek Molendijk is iedereen gelijkwaardig. Iedereen wil elkaar helpen om zo het beste resultaat voor de klant te bereiken.”